Vores specialister

Vi har specialiseret os indenfor en række kerneområder, hvor vi har stor erfaring med at løse forretnings- og it-organisationers udfordringer. Vi leverer dygtige og erfarne it-specialister indenfor alle områder. Vi har et stort antal konsulenter indenfor mange applikationsområder, database og netværk, projekt- og programledelse, kontraktstyring, ledelse m.m.

Læs mere om vores kompetencer og se et udpluk af vores specialister:

Projektledelse

Convisions projektledere er specialister i styring af både applikations- og infrastrukturprojekter, og kan fungere som sparringspartner på nye og eksisterende projekter. Vi gennemfører projekter som en integreret del af kundens organisation, hvor alle interessenter og eksterne leverandører involveres.

Program Management

Programledere fra Convision leverer ledelse af kundernes store og kritiske programmer. Vi har erfaring i realisering af strategiske forretningsmål igennem en koordineret styring af projekter, ressourcer, risici og prioriteringer.

Infrastruktur Specialister

IT-infrastrukturen er fundamentet for, at dine it-løsninger fungerer optimalt. Vores konsulenter er certificeret inden for en række produkter og teknologier. Dette sikrer, at de besidder en bred viden, og hurtigt kan danne sig overblik over netop din infrastruktur.

Test og Test Management

Convision kan levere konsulentydelser inden for en bred portefølje af softwaretest services såsom funktionel test, testautomatisering og vedligeholdelse. Det kombinerer de med et indgående kendskab til kvalitetssikring (QA) og testprocedurer.

Support og Helpdesk

Convision kan levere konsulentydelser, som anvendes bredt indenfor områderne support, services og helpdesk. Bredden på konsulenterne betyder, at vi dækker rigtig mange kompetenceområder.

Convision A/S

E-mail: info@convision.dk
Telefon: +45 70 2202 09
CVR: 13249709

Adresser

Convision Øst
Vester Farimagsgade 6, 2.
1606 København V

Convision Vest
Brunhøj 11
7100 Vejle