Krav til Convisions IT specialister

Vi samarbejder med IT-konsulenter, der har samme syn på og forventninger til kvalitet som os selv, samt evnerne og erfaringen til at levere indenfor de aftalte rammer.

Kvalitetsproces

Derfor gør vi en dyd ud af vores kvalitetsprocesser. Det indebærer, at vi, når vi kommer i kontakt med en konsulent, som gerne vil optages i vores base, er meget bevidste om, at afdække og dokumentere de kvalifikationer og erfaringer, som hun eller han har – fra uddannelsesinstitutioner, tidligere arbejdspladser, freelance-opgaver, kurser m.v.

Jo grundigere vi går til værks, desto nemmere er det for os at placere og matche den rigtige konsulent til et givent projekt hos en af vores kunder.

Vores omhyggeligt udvalgte konsulenter er vores største aktiv.

Præstationsniveauet for de allerbedste konsulenter er op mod 10 gange højere end hos andre i samme funktioner. Det er derfor en betingelse, at vi kun rekrutterer exceptionelt dygtige mennesker.

Faglighed og erfaring

Vi ved, at det kræver mere end høj faglighed at passe godt ind hos en kunde. Convisions konsulenter skal derfor vise, at de har de faglige kompetencer, som placerer dem blandt de bedste på deres område.
Alle vores konsulenter har mere end 5 års erhvervserfaring der gør, at de hurtigt kan forstå kundens behov og derigennem sikre den optimale IT-mæssige understøttelse af forretningsstrategien.

I en branche, hvor det er hovederne, der tæller, er det altafgørende at opbygge tillid, være åben og ærlig samt danne tætte relationer mellem konsulenter og kunder.

Convision A/S

E-mail: info@convision.dk
Telefon: +45 70 2202 09
CVR: 13249709

Adresser

Convision Øst
Vester Farimagsgade 6, 2.
1606 København V

Convision Vest
Brunhøj 11
7100 Vejle