Hvorfor Convision

Hos Convision formår vi at levere konsulenter, der kan foretage koblingen mellem stor teknologisk indsigt og en dyb forståelse for kundernes kerneforretning. Denne kombination af egenskaber sikrer mærkbare og målbare resultater for vores kunder.

Kundens behov i fokus

Hos Convision kobler vi højtspecialiseret viden med forretningsmæssige behov. Vi bidrager til større lønsomhed, værdi og konkurrenceevne hos vores kunder ved at se igennem det overflødige og gå direkte til selve kernen af problemet.

Det betyder, at det, hos Convision er kundens behov, der sætter dagsordenen – hvad enten du er it-afdeling i en af landets større eller mindre virksomheder eller højtkvalificeret it-ekspert. Det er dine ønsker, der ligger til grund for vores arbejde. Og at det er dine krav, vi matcher og imødekommer.

Markedets bedste IT specialister

Convision leverer spidskompetencer på tværs af et meget bredt udsnit af roller, teknologier, platforme og værktøjer. Som agent for nogle af markedets bedste freelance konsulenter gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at skabe den korteste vej mellem kunde og konsulent – og dermed den korteste vej mellem problemstilling og løsning

Convisions infrastruktur er opbygget således, at vi altid hurtigt er i stand til at finde egnede konsulenter til konkurrencedygtige priser.

Convision A/S

E-mail: info@convision.dk
Telefon: +45 70 2202 09
CVR: 13249709

Adresser

Convision Øst
Vester Farimagsgade 6, 2.
1606 København V

Convision Vest
Brunhøj 11
7100 Vejle