Testmanager til vores LPR3 projekt

Arbejdssted:

Opstart:

Varighed:

Referencenummer:

• Primo april – medio april: ca. 100% allokering, hvor der skal sættes ind i opgaven, lave en foreløbig plan og estimere egen tid frem over
• Medio april – ultimo juni: ca. 25-50% allokering, hvor der skal færdigplanlægges, allokeres ressourcer og sikres, at vi får lavet testcases. Her skal vedkommende kunne støtte og vejlede teamet i at lave testcases.
• Juli antages at være sommerferie
• Primo august – 21/8: ca 100% allokering, hvor der detailplanlægges og sikres, at I bliver klar til test den 22/8.
• 22/8 – 31/10: ca 100% allokering, hvor der følges op på testen, og sikres at vi er klar til næste testrul. Efter testen (som pt er sat ti lat slutte den 22/10) skal der laves en kort rapport, og overdrages til teamet.

Den mellemlæggende periode fra medio april til sommerferien, skal vedkommende selv estimere. Her kan det være, at der ikke er det store testmanager-arbejde. Måske vedkommende her kan hjælpe med at lave testcases, hvorved allokeringen måske kan komme højere op.

Vi får i størrelsesorden 350-450 generiske testcases fra leverandøren, som teamet skal kigge igennem og vurdere relevansen af, samt tilrette til vores systemer. Hvornår dette skal gøres, skal vedkommende også deltage i planlægningen af.

Så den kandidat vi kigger efter, vil være en person, som er erfaren med testmanagement, men som også har erfaring med at lave testcases. Der lægges vægt på, at vedkommen er en behagelig og ud afvent person, som har værktøjskassen i orden, og som har kunde/leverandør erfaring – og helst fra lignende opgaver. Og endnu bedre, hvis vedkommende har været ved en af de andre regioner.

Lars Christiansen, lc@convision.dk, +4540885743

Convision A/S

E-mail: info@convision.dk
Telefon: +45 70 2202 09
CVR: 13249709

Adresser

Convision Øst
Thistedgade 6
2630 Taastrup

Convision Vest
Brunhøj 11
7100 Vejle