Senior Full-stack udvikler med interesse for front-end (lang kontrakt)

Arbejdssted:

Opstart:

Referencenummer:

Du har minimum en bachelor i en IT teknisk uddannelse, og har gennem en årrække opnået erfaring i at fremstille god kode. Du er motiveret af at løse problemer for brugere samt gøre disse brugeres dagligdag bedre gennem enkle og solide IT-løsninger. Du ønsker tillige at gøre en forskel på en simpel og elegant facon, hvor du står inde for et godt helhedsdesign.

Det forventes at:

– Du er selvstændig i din løsning af opgaven og kan samarbejde i pair/MOB programming
Velbevandret med komplekse datastrukturer
– Du er erfaren med servicedesign og API-arkitektur
– Du er nysgerrig på at forbedre processer og værktøjer, og i stand til at inspirere dine kollegaer
– Du er struktureret med øje for både detaljer og vigtigheden af dokumentation
– Du inspireres ved at være del af et professionelt team, hvor der arbejdes agilt og du finder stolthed i at yde en god services til de fastansatte kollegaer og virksomhedens samarbejdspartnere, men der er selvfølgelig også plads til at have det sjovt i en spændende virksomhed med en uformel omgangstone.

Virksomheden arbejder under devisen ’more for less’ og har som formål at udvikle løsninger, automatisere arbejdsprocesser og bygge et moderne API-lag til applikationer. Der arbejdes dagligt med JIRA, ITIL og med inspiration fra SAFe. Virksomheden er i proces med at flytte deres kildekode over i Docker Containers primært i OpenShift.

De arbejder derudover målrettet på at standardisere og mindske den teknologiske variation i deres IT-miljø gennem kontinuerlig udbygning af deres API’er, hvor de som led i den digitale satsning er i proces med at omlægge store dele af API-økonomien til en message/event-driven microservice struktur.

Afdelingen eksperimenterer meget med nye løsninger og ny teknologi, hvor den både bygger prototyper i design sprints og som noget nyt indarbejder machine learning direkte i koden.

Lars Christiansen, lc@convision.dk, +4540885743

Convision A/S

E-mail: info@convision.dk
Telefon: +45 70 2202 09
CVR: 13249709

Adresser

Convision Øst
Thistedgade 6
2630 Taastrup

Convision Vest
Brunhøj 11
7100 Vejle